"Adrie Koster is een voorbeeld voor iedereen"

Manuel Gonzalez
| 5 reacties
"Adrie Koster is een voorbeeld voor iedereen"
Foto: © SC

Er was veel te doen rond de strafschopfase en rode kaart voor Club Brugge-verdediger Daan Van Gijseghem in de uitwedstrijd bij Genk. Trainer Adrie Koster bewaarde de rust in alle omstandigheden.

"Adrie Koster is een voorbeeld voor iedereen in België", aldus Filip Joos tijdens Extra Time op Canvas. "Dat hij op deze manier met deze fase omgaat, verdient gewoon respect. Ik vond het trouwens helemaal geen rood en ook geen strafschop. Als je ziet welke andere pappenheimers van trainers we in België hebben, dan mag dit toch wel eens aangehaald worden. Al besefte Koster ook maar al te goed dat zijn team niet goed gespeeld had."

Ook Peter Van den Bempt was lovend voor Koster: "Ik vind dat Koster op een zeer goede manier omgaat met succes en tegenslag en dan vooral met tegenslag. Hij is een heel rustige en verstandige man. Dit is echt een voorbeeld van hoe het wel moet."

Peter Van der Heyden wou het volgende kwijt: "Vanmorgen heeft Koster ons toegesproken. Dat gebeurde ook op een heel serene manier. Hij zegt wel duidelijk waarop het staat, maar hij is gewoon een rustige en correcte man. Over de wedstrijd vind ik dat Club te voorzichtig geweest is. Je zag dat als ze een paar keer probeerden, Genk toch in de problemen kwam. Dit Genk was zeker te pakken, maar Club is gewoon veel te voorzichtig geweest. Het was echt geen goede wedstrijd."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties