"Standard moet snel van dit imago af"

Manuel Gonzalez
| 15 reacties
"Standard moet snel van dit imago af"
Foto: © SC

Volgens analist Peter Van den Bempt moet Standard zich vooral op zichzelf concenteren in plaats van op de tegenpartij.

"Standard toont te veel frustratie aan de buitenwereld. Ze moeten dat meer binnenskamer proberen te houden", aldus Van den Bempt in Extra Time op Canvas.

"Het is te hopen voor het Belgische voetbal dat Standard nog in die top zes geraakt. De landskampioen hoort daar gewoon bij. Maar dan zullen ze zich toch dringend moeten gaan herpakken in Luik."

"Standard moet zo snel mogelijk de rangen sluiten en niet alle fouten bij de tegenstrever of bij iemand anders gaan zoeken. Ze lopen gefrustreerd rond."

"Het is hoog tijd dat Standard van dit imago afgeraakt. Vroeger waren de Rouches een leuke club die vrijuit voetbalde. Nu zijn ze helemaal weggezonken in hun frustraties. Ze concentreren zich te weinig op zichzelf."
 
"Elke beslissing wordt aangevochten. Het is steeds de schuld van iemand anders. Ik weet ook wel dat niet alle scheidsrechters even consequent fluiten, maar daar moet je je gewoon bij neerleggen. Je moet steeds de kalmte bewaren. Op deze manier vind ik dat Boloni de boel ophitst en dat komt Standard niet ten goede."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties