Liverpool ontkent heel snel geruchten

Yves Dekoning
| 0 reacties
Liverpool ontkent heel snel geruchten

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool heeft kort op de bal gespeeld om enkele geruchten de kop in te drukken. De club ontkent dat enkele belangrijke spelers de Reds zullen verlaten.

Yossi Benayoun zou volgens het geruchtencircuit naar Dinamo Moskou trekken. De Russische club beweerde dat ze dicht bij een deal waren om de aanvallende middenvelder voor tien miljoen euro los te weken bij Liverpool FC. In Liverpool zijn ze echter formeel: "De speler is niet te koop, zo simpel is het." Benayoun ligt momenteel in de lappenmand met een ribblessure.

In de Italiaanse pers werd beweerd dat Rafael Benitez de nieuwe manager van Juventus zou worden en er zouden ook enkele spelers de oversteek maken. Zo werd Dirk Kuijt genoemd, maar zowel Benitez als Kuijt ontkennen met klem. De Nederlander is nog steeds heel gelukkig op Anfield.

Ryan Babel is minder gelukkig, maar wil niet zomaar naar eender welke club. Sunderland zou opnieuw proberen om hem binnen te rijven. Maar Liverpool lijkt alleen open te staan voor een ruil met Kenwyne Jones. Klaas-Jan Huntelaar zal zeker niet naar Engeland verhuizen aangezien AC Milaan hem niet wil laten gaan. Ook die gesuggereerde wissel gaat dus niet door.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties