Koster: "Scherpte voor doel ontbrak"

Nico Wieme
| 0 reacties
Koster: "Scherpte voor doel ontbrak"
Foto: © SC

Adrie Koster sprak van een verdiende zege tegen Westerlo, al had die bloed, zweet en tranen gekost. De Nederlander kijkt met spanning uit naar de topper van woensdag tegen Anderlecht.

“We hebben tegen Westerlo het nodige geluk gehad”, begon Adrie Koster zijn analyse van de match. “De eerste kans was gelukkig meteen raak. Zo kwamen we beter in de match en kregen we voldoende kansen om de score verder uit te diepen. In de plaats van de logische 2-0 werd het echter 1-1. Bijzonder vervelend op dat moment.”

 

“In de tweede helft kregen we kansen genoeg om het laken naar ons toe te trekken, maar de scherpte ontbrak. Ik heb dan een en ander bijgestuurd, met onder andere Ronald Vargas op rechts en Jos (Akpala, red.) erbij om voor meer scorend vermogen in de zestien te zorgen. Uiteindelijk heeft ons dat de drie punten opgeleverd”, aldus Koster.

 

De Clubcoach vond de zege meer dan verdiend. “Ik heb ook wel vastgesteld dat de scherpte voor doel ontbrak. We moeten onze kansen meer proberen te benutten. Het belangrijkste is dat we op zes punten van Anderlecht blijven. Woensdag zien we wel wat we daarmee doen in Brussel.

 

Koster ontkende niet dat Anderlecht momenteel over de beste papieren beschikt. “Zij zijn inderdaad in erg goeie doen. Ze laten ook weinig steken vallen. Toch willen we proberen dichterbij te komen. Bij hen oogt alles makkelijk, wij moeten er voor zwoegen. Toch vind ik daar niets mis mee. Ik kijk uit naar woensdag. Toppers zijn leuke wedstrijden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties