Lestienne: "Jammer genoeg niet tegen Anderlecht"

Nico Wieme
| 14 reacties
Lestienne: "Jammer genoeg niet tegen Anderlecht"
Foto: © SC

Maxime Lestienne behield verrassend genoeg zijn basisstek bij Club Brugge. Het Brugse talent was niet verrast dat hij mocht starten en vindt het jammer dat hij tegen Anderlecht niet van de partij zal zijn.

“Dit was mijn eerste competitiematch voor Club”, zei Maxime Lestienne na de match. “Ik ben enorm tevreden dat we in extremis de drie punten nog hebben thuisgehouden. De overwinning was broodnodig, maar zeker en vast verdiend.”

 

Lestienne mocht afgelopen woensdag in de beker tegen AA Gent al starten en deed dat nu in de competitie tegen Westerlo ook. “Dat verraste mij niet echt. Ik heb de voorbije week hard gewerkt op training. Mijn basisplaats was een mooie beloning. Ik heb mijn uiterste best gedaan voor Club en bijna lukte ik ook mijn eerste doelpunt voor blauw-zwart.”

 

Woensdag wacht de topper tegen Anderlecht, maar die moet Lestienne noodgedwongen aan zich laten voorbijgaan. “Ik mag niet spelen in het Constant Vanden Stockstadion omdat ik niet speelgerechtigd was op het moment dat de match had moeten betwist worden (eind december, red.). Dat is jammer, maar anderzijds kan ik die extra rust gebruiken als je ziet wat voor loodzwaar programma ons nog te wachten staat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties