Reynaldo: "Ik ben héél tevreden"

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
Reynaldo: "Ik ben héél tevreden"
Foto: © SC

Anderlecht-huurling Reynaldo forceerde tegen KV Mechelen de beslissing voor Cercle Brugge. De 20-jarige Braziliaan maakte via een afgeweken schot op Kenny Van Hoevelen de winning goal voor de groen-zwarte vereniging.

De sneeuw had de Mechelse grasmat tijdens de rust omgetoverd in een wit tapijt. Strandvoetballer Reynaldo voelde zich echter in zijn sas op de winterse ondergrond en maakte een kwartier voor de tijd zijn eerste treffer op Belgische bodem.

Zo beweeglijk en frivool tussen de - voor de gelegenheid rode - lijnen, zo schuchter acteerde de jonge Braziliaan in de catacomben. “Ik ben heel blij dat ik mijn kans gekregen heb en dat ik de beslissende goal heb kunnen maken”, mompelt Reynaldo in zijn beperkte kennis van het Frans. “Ik ben echt heel tevreden.”


Foley: “Belangrijk voor zijn vertrouwen”


Ploegmaat Dominic Foley was bijzonder positief over de Anderlecht-huurling. “Hij is een heel goede speler”, aldus de Ierse topschutter van Cercle Brugge. “Die goal is heel belangrijk voor een jonge speler. Dat geeft hem vertrouwen voor de volgende wedstrijden. Hij hield vandaag goed stand op de sneeuw, het was de perfecte moment om hem in te brengen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties