Bailly: “Stilletjes dromen van Europa"

Wouter Laeremans
| 23 reacties
Bailly: “Stilletjes dromen van Europa"
Foto: © SC

Logan Bailly heeft het naar zijn zin bij Borussia Mönchengladbach. De ploeg doet het niet slecht en Bailly is een vaste waarde onder de lat bij de Duitsers.

“Het behoud veiligstellen is het belangrijkste doel, maar we hebben maar maar drie punten achterstand op de zesde plaats. We hebben nu twaalf punten meer dan in dezelfde periode vorig jaar. In de kleedkamers wordt er stilletjes over Europa gedroomd”, zegt Logan Bailly aan La Dernière Heure.

Voor Bailly zelf loopt het iets minder goed dan vorig jaar, toen hij meer punten pakte voor zijn ploeg. “We hebben iets te veel doelpunten geslikt (34 in 20 matchen, nvdr.), maar die waren bijna nooit te pakken. Ik ben nog op zoek naar mijn vorm, maar stilaan komt mijn beste niveau terug boven.”

Het prijskaarrtje van de doelman heeft overigens niet veel te lijden onder de mindere prestaties. De marktwaarde van Bailly wordt tegenwoordig geschat op ongeveer vijf miljoen euro. “Dat is niet slecht he. Volgens mij is dat een juiste weergave van de werkelijkheid, gezien mijn niveau en mijn ervaring.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties