Arshavin heeft alle vertrouwen in plaatsing voor EK

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Arshavin heeft alle vertrouwen in plaatsing voor EK
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rusland werd in de EK-voorronde bij Slovakije, Ierland, Macedonië, Armenië en Andorra ingedeeld. Sterspeler Andrei Arshavin (foto) gelooft volop in de kansen van Rusland om het EK 2012 in Polen en Oekraïne te halen.

Andrei Arshavin heeft vertrouwen voor de EK-voorronde maar legt toch ook nog wat voorzichtigheid aan de dag. "Het is bewezen dat we van iedere tegenstander kunnen verliezen", aldus de Rus in Engelse loondienst.

Arshavin bedoelde hiermee de uitschakeling voor het WK na een dubbel barrageduel tegen Slovenië. Daar vlogen de Russen eruit. Arshavin was toen zodanig teleurgesteld dat hij toen aan Arsenal-manager Arsène Wenger liet weten even niet aan voetbal te willen denken bij zijn terugkomst in Londen.

Guus Hiddink, tot nader order nog steeds bondscoach van Rusland, deed ook nog zegje. "Het feit dat we bij de loting in pot 1 zaten, betekent ook dat we favoriet zijn. We willen dat niet ontkennen", aldus de Nederlander. Bij de WK-voorronde was Rusland nog ingedeeld in pot 2 en stootte het op Duitsland, straks tegenstander van de Belgen op weg naar Polen en Oekraïne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties