Ballack: "Wenger, je moet matchen winnen"

Philippe Crols
| 0 reacties
Ballack: "Wenger, je moet matchen winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea won afgelopen weekend met 2-0 van Arsenal en sloeg de Gunners zo mogelijk uit de titelstrijd. Arsenalmanager Arsene Wenger was niet onder de indruk van Chelsea, Michael Ballack van de Blues counterde de uitspraken van de Fransman.

"Arsene Wenger heeft altijd zulke reacties in huis als Arsenal verliest", stak Michael Ballack (foto) van wal tegenover de BBC. "Hij moet beseffen dat het in het voetbal draait om wedstrijden winnen, niet om het meeste balbezit te hebben en knappe passes te geven", voegde de Duitser er fijntjes aan toe. 

Wenger was dus niet onder de indruk van Chelsea, maar Ballack was dat evenmin van de Gunners. "Ze spelen altijd hetzelfde. Dat wisten we en net als Manchester United vorige week, hebben we dat goed uitgebuit."

Titelstrijd

Volgens Ballack is Arsenal nog niet helemaal uitgeteld in de titelstrijd. "Dat leek enkele maanden geleden ook al zo (toen Chelsea op bezoek bij Arsenal won, nvdr.), maar het kan snel gaan. Zoals het er nu voorstaat, lijkt het evenwel tussen ons en Manchester United te gaan."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties