Caracciolo: "Ik weet dat ik Eredivisie aankan"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Caracciolo: "Ik weet dat ik Eredivisie aankan"
Foto: © SC

Fabio Caracciolo hoopt dat ADO Den Haag hem op het einde van het seizoen laat gaan. De 25-jarige Belgische aanvaller speelt momenteel op uitleenbasis bij FC Den Bosch en voelt zich er prima in zijn vel.

Het contract van Caracciolo bij Den Haag loopt in juni af. De club kan wel nog een optie lichten voor een extra seizoen. Bij FC Den Bosch scoorde hij al 16 keer in 25 wedstrijden.
 

"Als ze geen toekomst in mij zien, is het voor zowel de club als mij beter dat ze me laten gaan. Ik wil niet op de bank verpieteren", zegt Caracciolo in ProVoetbal.
 

De aanvaller ziet een langer avontuur bij Den Bosch zeker zitten. "Waarom zou ik niet nog een jaar in de tweede klasse willen spelen? Ik ben daar niet te groot voor. Ik ben nu 25. Voor mij is het belangrijk dat ik kansen zie om te spelen en om mezelf te ontwikkelen."
 

Caracciolo blijft geloven op een kans in de Eredivisie. "Ik weet dat ik het aan kan. Bij ADO heb ik niet mijn beste wedstrijden gespeeld, dat durf ik wel toe te geven. Maar ik heb ook een paar keer goed staan voetballen. Het was gewoon geen team dat twintig kansen per duel kreeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties