Bölöni: "Sfeer was te zwaar geworden"

Ward Callens
| 7 reacties
Bölöni: "Sfeer was te zwaar geworden"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard speelt zondag zijn eerste wedstrijd zonder de opgestapte Laszlo Bölöni. De Roemeen reageerde in France Football voor het eerst op zijn ontslag.

“De sfeer en het klimaat bij Standard waren voor iedereen te zwaar geworden om nog verder te gaan met mij als coach”, vertelt Laszlo Bölöni in France Football. “Daarom besliste ik om te vertrekken.

 

“Natuurlijk waren er zaken waarbij ik beter had moeten anticiperen en natuurlijk waren er problemen waarvoor ik oplossingen had kunnen vinden, maar er waren ook veel problemen bij de club waarvoor er gewoonweg geen oplossing bestond. Wat die zaken waren ga ik nu nog niet zeggen”, meent de Roemeense coach.

 

“Vergeet niet dat Standard enorm veel blessures had, zeker zes ernstige. Daardoor was ons parcours bij het begin van het seizoen al heel moeilijk. Je kunt je niet voorstellen hoeveel zorgen ik aan mijn hoofd had.”

 

“Als je weet dat ik bij Standard telkens maar een contract kreeg van één jaar, was het bijna onmogelijk om een langetermijnvisie te ontwikkelen. Daarom was het beter dat ik ermee ophield, zelfs al deed mij dat helemaal geen plezier.” 

 

De oefenmeester wordt intussen in verschillende media gelinkt aan Dinamo Boekarest. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties