Het regent weer afgelastingen

Hannes De Meyer
| 17 reacties
Het regent weer afgelastingen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Koning Winter is in het land. Voetbalkrant.com houdt u op de hoogte van mogelijke afgelastingen voor het weekend van 12 tot en met 14 februari.

Laatste update: 19.00

NATIONALE

Voor de periode gaande van donderdag 11 tot en met zondag 14/02/2010 kondigt het Sportcomité de volgende afgelastingen aan :

Eerste ploegen :
1 : Cercle Brugge-Lokeren
1 : YR KV Mechelen-KRC Genk
1 : GBA-Zulte
1 : Charleroi-Anderlecht
2 : Doornik-Lierse
2 : RFC Liège-Wetteren
2 : Boussu-Dour-OHL
3A : Cappellen-KRC Mechelen
3B : ROC Charleroi-WS Woluwé
3B : Visé-Virton
3B : Péruwelz-Diegem
4A : O. Brakel-Paturageois
4B : Berchem Sp.-V. Meldert
4B : Dilbeek-Vilvoorde
4C : Faymonville-Heusden-Zolder
4C : P. Eisden Maasmechelen-Neerpelt
4C : Spa-Lille
4D : algemene afgelasting

Algemene afgelasting van alle officiële wedsttrijden van de nationale damesafdelingen

- algemene afgelasting van alle officiële wedstrijden van de nationale reserven in de afdelingen 2de Nationale, 3de Nationale en Bevorderingen
- algemene afgelasting van alle officiële wedstrijden van de nationale jeugdcategorieën in de afdelingen 1ste Nationale, 2de Nationale en 3de Nationale
- algemene afgelasting van alle vriendschappelijke wedstrijden

LAGERE

ANTWERPEN

Het Provinciaal Comité Antwerpen heeft beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van ALLE wedstrijden vanaf vrijdag 12.02.2010 tot en met donderdag 18.02.2010.

De trainingen en wedstrijden van de provinciale jeugdprospectie van woensdag 17.02.2010 op de terreinen van de K.B.V.B. te Wommelgem zijn eveneens afgelast.

LIMBURG

Voor het weekend van 12, 13 en 14 februari 2010, heeft het provinciaal comité van Limburg geen afgelastingen te melden. De scheidsrechter beslist ter plaatse.

BRABANT

Definitief bericht :
Voor het weekend van 12, 13 en 14 februari, heeft het Provinciaal Comité van Brabant beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van alle wedstrijden.

De wedstrijden van de corporatieve groeperingen : ABSSA en Interbanken zijn eveneens afgelast..

OOST-VLAANDEREN

Voor de periode gaande van 11 t.e.m. 14 februari 2010, heeft het Provinciaal Comité van Oost-Vlaanderen beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van alle wedstrijden met uitzondering van de eerste mannelijke en vrouwelijke ploegen.

WEST-VLAANDEREN

Voor de periode van 12 februari 2010 tot en met 18 februari 2010, heeft het Provinciaal Comité van West-Vlaanderen beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van alle kampioenschapwedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden van reserven en jeugd.

OPGEPAST
Het Provinciaal Comite van West-Vlaanderen heeft beslist om over te gaan tot een algemene afgelasting voor de wedstrijden van 13 & 14 februari 2010 van de eerste elftallen en de Provinciale dames

De wedstrijden van het Bedrijfsvoetbal zijn eveneens afgelast.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties