Coulibaly: "Hoefkens is een leugenaar"

Coulibaly: "Hoefkens is een leugenaar"
Foto: © SC

Carl Hoefkens was na de wedstrijd op AA Gent bijzonder kwaad op Elimane Coulibaly. De Senegalese aanvaller begrijpt er niets van en noemt zijn collega-voetballer zelfs een leugenaar.

Hoefkens hield aan een tackle van Coulibaly een gehavend onderbeen over. “Met wat pech was mijn scheenbeen kapot”, zegt de verdediger in HNB.

 

“Ik had het gevoel dat het persoonlijk werd. Als ik hoorde wat Coulibaly allemaal zei wanneer ik op de grond lag, dan had ik zin om recht te staan en andere zaken te doen. Het vergde honderd procent zelfbeheersing om dat niet te doen.”


Geen opzet

 

“Bij de tackle van Hoefkens zette ik inderdaad mijn voet”, reageert Coulibaly. “Maar wat wil je dat ik doe? Hij raakte misschien geblesseerd, maar van opzet was absoluut geen sprake.”

 

“Ik heb ook niets ergs gezegd tegen Hoefkens. Op een bepaald moment verloor ik een duel tegen hem waarop hij me een beetje treiterig vroeg waar ik was. Daarop heb ik inderdaad iets geantwoord: loop naar de maan en klootzak. Meer niet. Ik vind het niet leuk als collega-voetballers liegen over wat er op het veld gebeurd is.”


Van Damme

 

“Dat is dezelfde speler die al met Jelle Van Damme en andere spelers problemen kende. Dan denk je toch twee keer na”, verwees Hoefkens nog naar een eerder incident met Coulibaly, die de Anderlecht toen racistische uitspraken verweet. “Dat was iets anders”, stelt de Senegalees.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties