Devroe trekt streep onder partij in Gent

Mathias Dumarey
| 60 reacties
Devroe trekt streep onder partij in Gent
Foto: © SC

Club Brugge wil niet meer denken aan de partij tegen AA Gent van afgelopen zondag. De focus moet nu op de partij tegen Standard liggen, nu zondag in het Jan Breydelstadion.

Luc Devroe was nogal nijdig na de partij in Gent, maar wil daar nu een streep onder trekken. "Ik was niet boos en ben nu ook niet boos. Het lost ook niets op. Ik zat er zondag mee verveeld dat de zwaarste tackles niet bestraft werden. Ik kan begrijpen dat jij denkt dat Roberto Rosales gewoon doorgleed bij zijn tackle op Antolin Alcaraz en voor de bal ging, maar wat Elimane Coulibaly deed bij Carl Hoefkens, dat is voor mij zelfs de discussie niet waard. Dat is een honderd procent rode kaart", aldus de sportmanager van Club Brugge in HLN.

"Nu moeten we vooruit en dus moeten we zwijgen over de wedstrijd in Gent. Over de rode kaart die Maxime Lestienne kreeg kan je niets zeggen. Als je de beelden ziet, kan je zeggen dat het terecht was. We hadden bijvoorbeeld ook een strafschop kunnen tegenkrijgen, dus ik heb geen reden om bepaalde insinuaties te maken", besluit Devroe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties