Alcaraz: "Laat Villa maar tonen dat hij één van de besten is"

Steurbaut Kersten
| 26 reacties
Alcaraz: "Laat Villa maar tonen dat hij één van de besten is"
Foto: © SC

Antolin Alcaraz bezorgde Club Brugge vorig seizoen een punt in Valencia. De Paraguayaanse verdediger van blauw-zwart wil ook vanavond tegen de Spaanse topclub uithalen.

“Ik wil straks opnieuw scoren”, zegt Alcaraz in GvA. “Een gelijkspel zou niet slecht zijn. Maar ik wil met Club Brugge graag nog even meegaan in Europa. Dan win je maar beter op eigen veld tegen Valencia.”

 

Vorig seizoen stuurde Valencia een veredeld B-team tussen de lijnen. In Jan Breydel zijn kleppers als David Villa en David Silva wel van de partij. Geen probleem voor Alcaraz. “Ik hoop net dat iemand als Villa speelt. Laat hem dan maar tonen dat hij één van de beste spitsen van Europa is. Dat is alleen maar een extra motivatie voor mij.”

 

Alcaraz zit zelf in een goede periode. “Ik ben rustiger geworden. Meer relaxed. Lange tijd was ik te veel bezig met mijn toekomst, mijn contract, waar zou ik volgend seizoen spelen? Ik heb nu nog nergens getekend, maar ik hoef mij in ieder geval geen zorgen te maken. Er zijn genoeg aanbiedingen.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties