Stijnen: "Ik sta ervoor om ballen tegen te houden"

Stijnen: "Ik sta ervoor om ballen tegen te houden"
Foto: © SC

Stijn Stijnen keepte op hoog niveau tegen Valencia. De Clubdoelman dacht met weemoed terug aan die Europese avond tegen Juventus, toen hij bijna alles uit zijn goal ranselde. "Het verschil is dat we nu gewonnen hebben", zei Stijnen.

Met enkele prima parades behoedde Stijn Stijnen zijn team voor een tegendoelpunt. “Dit doet mij terugdenken aan die avond tegen Juventus (in 2005 verloor Club, ondanks enkele schitterende tussenkomsten van Stijnen, in de Champions League met 1-2, red.). Het enige verschil is dat we nu wel gewonnen hebben. Ik heb mijn werk gehad, maar daar sta ik voor. Toch ben ik blij dat ik de nul heb kunnen houden.”

 

“Die 1-0 vind ik een fantastische uitslag. Als wij ginder een goaltje kunnen meepikken, moeten zij er al drie maken. Onze coach had op voorhand gezegd dat we moesten genieten en voortdoen zoals we bezig waren. Ik ben dan ook een gelukkig speler. Niet vergeten dat Valencia al 18 matchen Europees ongeslagen was”, aldus de Clubdoelman.

 

Stijnen sprak van een fantastische avond voor het Belgische voetbal. “Prima dat ook Standard gewonnen heeft. Dat is een goede zaak voor de Belgische coëfficiënt. Zondag spelen we dan ook nog tegen elkaar. Dat wordt echter een andere match.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties