Odjidja: "Fout op De Camargo zag er gruwelijk uit"

Nico Wieme
| 43 reacties
Odjidja: "Fout op De Camargo zag er gruwelijk uit"
Foto: © SC

Vadis Odjijda speelde opnieuw een sterke partij op het Brugse middenveld, maar mocht blij zijn dat hij vlak voor de rust het veld niet moest verlaten. De Clubspeler ging ongemeen hard in op het been van Igor De Camargo en kreeg slechts geel.

“Deze zege is verdiend”, vond Vadis Odjidja. “In de eerste helft speelden we goed tot aan de zestien. Daar ging het mis, want onze laatste pas kwam er niet uit. We vonden wel steeds de vrije man, behalve in het strafschopgebied. Standard speelde toen ook zeer viriel. Na de rust lukte dat dan plots wel voor ons.”


Vlak voor de pauze dreigde de match even te ontaarden. De Clubspelers speelden het spel toen hard, maar vonden dat ref Stéphane Breda te veel in hun nadeel floot. “Tijdens de rust heeft onze coach (Adrie Koster) gezegd dat we ons terug op de match moesten concentreren en alle heisa achterwege laten. Dat heeft zich uiteindelijk uitbetaald in een 2-1-zege.”

Gruwelijke fout

Zelf ontsnapte Odjidja op het einde van de eerste helft aan rood na een aanslag op het been van Igor De Camargo. “Dat was inderdaad gevaarlijk van mij. Ik wou de bal nog spelen, maar Igor tikte hem vlak voor mij weg. Ik wou hem zeker niet raken. Ik heb net de beelden gezien, het zag er inderdaad gruwelijk uit.”

De Gentenaar blies vandaag 21 kaarsjes uit en kon zich geen beter verjaardagsgeschenk wensen dan een zege tegen de Rouches. “Dat is mooi. Ik ga het echter niet speciaal vieren. Donderdag wacht ons een belangrijke match in Valencia." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties