Buffel: "Ik wou strafschop nemen"

Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Buffel: "Ik wou strafschop nemen"
Foto: © SC

Racing Genk verspeelde gisteren twee kostbare punten bij Roeselare. De Limburgers misten daarbij al hun vierde strafschop van het seizoen op zeven pogingen!

"We voetbalden goed, creëerden kansen bij de vleet maar die bal wilde er niet in. Als je op de koop toe een penalty mist, weet je dat het een moeilijke avond wordt. Dat bleek snel na de rust, toen we achterkwamen. Dat was een heel zuur moment. Gelukkig konden we nog gelijkmaken. Maar dat is slechts een magere troost. 13 op 15, het blijft een mooie reeks. Alleen, aan die twee verliespunten hou ik een wrang gevoel over", zegt Buffel in HBvL.

"Ik wou de penalty graag nemen, maar Carlos stapte naar me toe en zei dat hij was aangewezen door hulptrainer Denier. Ook Tözser wilde trappen, maar ik ben dan niet de persoon die ruzie gaat maken."

"Die afspraken zijn al gemaakt voor de wedstrijd tegen Lokeren", zegt aanvoerder Joao Carlos. "Ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen, maar jammer genoeg gemist."

Het zou wel eens een dure misser kunnen zijn, moest blijken dat Genk straks één of twee puntjes te kort komt om in de top zes te eindigen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties