Koster: "STVV heeft geen verrassingen voor mij"

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Koster: "STVV heeft geen verrassingen voor mij"
Foto: © SC

Club Brugge wacht na de uitschakeling in Europa zondagavond een lastige verplaatsing naar Sint-Truiden. Jeroen Simaeys maakt mogelijk zijn wederoptreden.

“Wie zondag tegen STVV aan de aftrap komt, beslis ik pas na de laatste training”, zegt Adrie Koster in de kranten. “Het is mogelijk dat enkele jongens rust krijgen.”

Eén van die jongens is waarschijnlijk Vadis Odjidja. Hij ging donderdag heel diep in Valencia. Als hij op de bank plaatsneemt, komt Jeroen Simaeys terug in de ploeg. De laatste wedstrijd van de 24-jarige middenvelder dateert al van 23 januari.

Geen verrassing

Koster weet waaraan hij zich zondag mag verwachten. “Stayen heeft voor mij geen geheimen. Ik was er al enkele keren. Het is een sfeervol stadion, daar houd ik van. De zeges van STVV op Anderlecht en Gent waren geen toevalstreffers. We weten waar aan toe te zijn.”

De goede prestaties van de Truieneaars zijn voor Koster geen verrassing. “Vorige week zag ik hen nog in Gent aan het werk. Ze lieten een heel goede indruk. Ze deden niet onder voor Gent en dat geeft aan dat STVV een ploeg met kwaliteiten is. Tegen topploegen boeken ze gewoon heel goeie resultaten. In de heenwedstrijd had Club geen overschot.”

Play-offs

Koster denkt niet dat de uitschakeling op Valencia nog lang zal nazinderen. “Mentaal kan deze groep met de uitschakeling overweg. We sluiten met een goed gevoel onze Europese campagne af. Het enige wat nog blijft is de competitie. We moeten er alles aan doen om met zoveel mogelijk punten de play-offs te halen.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties