Nieuwe PSV-spits heeft tatoeage van Ajax op kuit

Ward Callens
| 0 reacties
Nieuwe PSV-spits heeft tatoeage van Ajax op kuit
Foto: © SC

Andy Van der Meyde werd woensdag in allerijl naar PSV gehaald om het vertrek van Danko Lazovic op te vangen. Niets abnormaals, ware het niet dat de ex-international een tatoegae van aartsrivaal Ajax op zijn kuit heeft staan.

Andy Van der Meyde werd woensdag naar PSV gehaald als vervanger voor de naar Zenit Sint-Petersburg vertrokken Danko Lazovic. De 30-jarige aanvaller tekende in Eindhoven een contract tot het einde van het seizoen, met een optie voor twee extra jaren. Van der Meyde was een transfervrije speler.

In Eindhoven zorgt de transfer voor heel wat opschudding. De Nederlander heeft immers een tatoeage op de kuit met in gotische letters de naam van zijn ex-club Ajax, aartsrivaal van PSV. Van der Meyde speelde tussen 1997 en 2003 bij de Amsterdamse club en hield er de afgelopen maanden als vrije speler zijn conditie op peil.

Op de website van PSV relativeerde Van der Meyde de ontstane commotie. “Het is zoals het is. PSV wilde me graag hebben en ik kom hier heel graag naartoe. Het maakt niet uit waar ik eerder gespeeld heb, het gaat om nu”, aldus Andy Van der Meyde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties