Marcos: "Grootste tegenstand voor top 6? Wijzelf"

Ruben Philippe
| 7 reacties
Marcos: "Grootste tegenstand voor top 6? Wijzelf"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Landskampioen Standard is twee matchen voor het einde van het seizoen nog steeds niet zeker van de play-offs 1. Toch gelooft Marcos in de kansen van Standard.

Dit weekend kwam Standard niet in actie. Toch deden de Luikenaars een uitstekende zaak. Zulte Waregem en Germinal Beerschot bleven immers steken op een gelijkspel. "Maar nu is het aan ons om de rest van het werk te doen. We moeten ons concentreren op ons eigen spel, zonder naar de concurrenten te kijken", aldus Marcos Camozzato in enkele kranten.

Met nog wedstrijden tegen Zulte Waregem en AA Gent wordt het niet makkelijk voor de Rouches om zich te plaatsen. "Ons doel is uiteraard om een foutloos parcours af te leggen. Dit is zeker niet evident omdat we nog moeten spelen tegen twee teams die hoger dan ons staan in het klassement. Maar we hebben zeker genoeg kwaliteit om deze wedstrijden winnend af te sluiten. De grootste tegenstander voor play-offs 1 zijn wijzelf", meent de verdediger.

Naast de Belgische competitie acteert Standard ook nog op het hogere niveau. De Luikenaars mogen zich verwachten aan een moeilijke wedstrijd tegen Panathinaikos. "Ik heb nog geen goed beeld van dat team. Ik weet wel dat het een ervaren en uitstekende groep is. Cisse? Hij is in grote vorm, maar we concentreren ons niet enkel op één speler."

Standard maakte al kennis met de Griekse ploegen. In de Champions League speelden ze immers al tegen Olympiakos. "We kennen ondertussen een beetje de Griekse stijl. Maar dit zijn twee verschillende teams en Panathinaikos is zeker sterker", besluit Marcos. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties