Hazard loodst Lille voorbij Liverpool, gelijkspel in andere matchen

Nico Wieme
| 44 reacties

Lille OSC heeft in het slot van de match afstand genomen van Liverpool. Eden Hazard zorgde voor het enige doelpunt van de match. Wolfsburg behaalde een 1-1-gelijkspel bij Rubin Kazan. Atletico Madrid kon zich niet ontdoen van tien Portugezen.

Lille OSC – Liverpool: 1-0

Lille heeft zich een goede uitgangspositie bijeengevoetbald met het oog op de terugmatch in de achtste finales van de Europa League. De Fransen versloegen Liverpool met 1-0. Het was onze landgenoot Eden Hazard die vijf minuten voor affluiten het enige doelpunt van de avond scoorde. De Rode Duivel borstelde een vrijschop rechtstreeks in het bezoekende doel.

Rubin Kazan – VfL Wolfsburg: 1-1

Rubin Kazan is niet verder geraakt dan een gelijkspel tegen VfL Wolfsburg. Cristian Noboa bracht de Russen op het halfuur weliswaar op voorsprong, maar halfweg de tweede helft benutte Zvjezdan Misimovic de kans om de Duitse kampioen op gelijke hoogte te brengen. Door dit 1-1-resultaat beginnen de Wolven als favoriet aan de terugmatch.

Atletico Madrid – Sporting Club Portugal: 0-0

Atletico Madrid heeft geen afstand kunnen nemen van Sporting Club Portugal. De Spanjaarden mochten na een rode kaart voor Leandro Grimi (tweemaal geel) zelfs een uur lang tegen tien man spelen, maar ze konden die man-meersituatie niet uitbuiten. In de blessuretijd liep ook Tonel nog tegen rood aan, waardoor de Portugezen de match zelfs maar met zijn negenen eindigden.