Théréau: "Topschutter worden interesseert me niet"

Ward Callens
| 14 reacties
Théréau: "Topschutter worden interesseert me niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cyril Théréau kroonde zich tegen Lokeren met drie doelpunten als matchwinnaar. De Fransman maakte zijn tiende, elfde en twaalfde doelpunt en nadert topschutter Lukaku. “Maar die topschutterstitel interesseert me niet”, meent Théréau.

“Na de recente 1 op 24 zaten we in de woestijn. Nu zijn we er eindelijk uit”, reageert een opgeluchte Cyril Théréau na de 4-1 tegen Lokeren. “We tanken hier vanavond ongelofelijk veel vertrouwen voor de play-offs. Dat we nog niet mathematisch gered zijn? Goh, ik denk het wel”, lacht de spits.

“Dit was een fantastische avond. Drie goals, net op het goede moment. Lokeren startte nog snedig, maar wij behielden een strakke organisatie. De kopjes gingen op geen enkel moment naar beneden. Het is nooit gemakkelijk om te spelen met het mes op de keel, maar we waren ontzettend efficiënt vandaag.”

De Franse aanvaller nadert met zijn drie doelpunten van woensdagavond tot op één doelpunt van voorlopig topschutter Romelu Lukaku. “Ach, nu wordt er vierentwintig uur over mij gesproken, en dan is het weer gedaan”, meent Théréau. “Ik wil gewoon een steengoede play-off II spelen met Charleroi, en dat is het. Topschutter worden zou leuk zijn, maar ik lig er echt niet van wakker”, aldus de Charleroi-spits. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties