Mangala: "Waregem even belangrijk als Athene"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Mangala: "Waregem even belangrijk als Athene"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Goed in Europa, een mindere prestatie in de competitie. Het is een gekend scenario aan de boorden van de Maas. Eentje dat verdedigende middenvelder Eliaquim Mangala ten alle prijze wil vermijden aan de Gaverbeek.

“We moeten twee keer doen wat de supporters van Standard verwachten en wat we in het lopende seizoen te dikwijls verzuimden”, is de Franse belofteninternational duidelijk in HNB.

“De wedstrijd in Waregem is even belangrijk om ons seizoen te redden. Met een debacle in Athene en een overwinning in Waregem zijn we niets, net zo min als met het omgekeerde.”

Mangala startte in Athene op de bank. “Ik heb het mezelf een beetje moeilijk gemaakt door mijn twee foutjes in de thuiswedstrijd tegen Salzburg in de vorige ronde. Het is normaal dat de trainer me tijdens invalbeurten wil laten aantonen dat ik opnieuw mezelf geworden ben en dat ik geleerd heb uit mijn fouten.”

Olympique Lyon

De Fransman werd genoemd bij Olympique Lyon, maar denkt niet aan een transfer. “Het is mogelijk dat ik op een prospectielijstje voorkom, maar zelf weet ik van niets. Je ziet mij allicht ook niet snel vertrekken. Ik wil hier voetballen en studeren nog wat blijven combineren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties