Preud'homme: ''Mocht niet reageren op fluitconcerten''

Ruben Philippe
| 15 reacties
Preud'homme: ''Mocht niet reageren op fluitconcerten''
Foto: © SC

Gisteren kwamen enkele honderden supporters van AA Gent samen om een praatje te slaan met voorzitter Ivan De Witte, manager Michel Louwagie, trainer Preud'homme en zijn assistenten. De bijeenkomst was georganiseerd door AA Gent zelf.

Tijdens het praatuurtje had Michel Preud'homme het over de recente spanningen tussen de supporters en de ploeg. Enkele weken geleden trakteerde het thuispubliek de spelers op een fluitconcert, iets waar Preud'homme het moeilijk mee heeft. "De supporters mogen van mij fluiten, maar dan na de match. Tijdens de partij mogen ze niet meespelen met de tegenpartij."

Tijdens de bewuste wedstrijd liet de coach zijn ongenoegen ook duidelijk blijken. "Misschien moet ik daar niet op reageren. Maar ik verstop niks, niet voor het bestuur, voor de pers en ook die ene keer niet voor jullie. Ik zou altijd de sympathieke jongen kunnen uithangen, maar ik ben nu eenmaal zo", aldus Preud'homme.

Bovendien begrijpt hij ook niet waarvoor al de heisa nodig is. AA Gent staat momenteel op een derde plaats en is zeker van de play-offs 1. "Toen ik hier kwam, is me gevraagd om geregeld in de top vier te spelen. We staan nu derde en kunnen ons nog kwalificeren voor de bekerfinale, ik begrijp niet goed waar de nervositeit vandaan komt. Iedereen zegt dat we niet meer wonnen na de winterstop, maar men vergeet Club. En onze laatste nederlaag dateert al van 18 oktober, op Brugge", zei de oefenmeester. (AN)

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties