Van Hemert: "Wou m'n truitje aan een vriend geven"

Steurbaut Kersten
| 71 reacties
Van Hemert: "Wou m'n truitje aan een vriend geven"
Foto: © SC

Roel Van Hemert keerde woensdag voor het eerst terug naar de Bosuil sinds zijn transfer naar Lierse. De Nederlandse verdediger beleefde een bewogen avond met veel emoties.

De euforie bij Lierse was groot na het doelpunt van Mohamed Abdel Wahed. “Het was mijn wens om hier de drie punten te pakken, al doet het mij ook pijn voor die jongens waarmee ik hier jaren heb gespeeld”, zegt Van Hemert. “De ontlading na het laatste fluitsignaal was fantastisch. Deze zege kan ons een serieuze boost geven in de strijd om de titel.”

Van Hemert speelde drie jaar voor Antwerp, maar kreeg als speler van Lierse de volle lading. “Ik had de fans in de kranten gewaarschuwd dat ze me beter niet zouden uitfluiten en hartelijk ontvangen. Maar ik heb geantwoord op het veld. Hun twee spitsen zaten niet in de wedstrijd. Wie is er dan de winnaar?”

Na de wedstrijd kwam het nog bijna tot een opstootje toen Van Hemert zich richting Antwerpse tribune achter doel begaf. “De supporters dachten dat ik hen kwam uitdagen, maar er zat een vriend van mij in die tribune en ik wou hem m'n truitje geven. Dat zal nu voor later zijn.”

Bojovic

Bij Lierse werd deze week Petar Bojovic genoemd in een omkoopschandaal. "Het is sneu voor die jongen en triestig dat een magazine dat uitbrengt een dag voor deze wedstrijd. Maar het kan niet dat ze zijn naam besmeuren zonder dat ze met harde bewijzen komen. Voorlopig zijn het nog maar geruchten." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties