Veel onrust in Lokeren ondanks behoud

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Veel onrust in Lokeren ondanks behoud
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emilio Ferrera verzekerde Lokeren van het behoud in eerste klasse. Toch is het niet zeker dat de Brusselaar volgend jaar trainer blijft bij de Waaslanders. Hij zit zwaar verveeld met enkele uitspraken van commercieel manager Patrick Orlans.

In principe zou Ferrera tot 2012 trainer blijven van Lokeren. “Maar het contract is niet het belangrijkste”, zegt Ferrera in HNB. “Ik moet me eerst en vooral gelukkig voelen.”

Gelukkig lijkt Ferrera alvast niet met de uitspraken van Orlans. Die was na de wedstrijd beschaamd over de manier hoe Lokeren zich gered had. “Sommige uitspraken brengen onze prestaties in diskrediet. Ik zit er verveeld mee.” 

“Ons twee speeldagen voor het einde redden, was altijd een utopie. Dat we afhankelijk waren van Roeselare? Maar in alle competities ben je toch afhankelijk van anderen? Wie kampioen wordt, is ook afhankelijk van andere teams. Roeselare won de laatste zeven matchen geen enkele keer. Wij wonnen wel twee keer.”

Orlans vond ook dat Ferrera de jongeren de kans moest geven in de play-offs. “Een commercieel manager moet zich met de commerciële zaken bezighouden. Dat het in de emotie werd gezegd? Wie emotioneel is, mag geen interviews geven. Dat is een regel in voetbal.” (KH)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties