"3 op 30 en geen play-off I, dat gaf de doorslag"

Ward Callens
| 22 reacties
"3 op 30 en geen play-off I, dat gaf de doorslag"
Foto: © SC

Jos Daerden krijgt bij Germinal Beerschot geen nieuw contract. De club geeft in GvA tekst en uitleg. "We konden niet naast de resultaten van de laatste maanden kijken", beargumenteert het bestuur zijn beslissing.

“We hadden geen andere keuze”, meent Gunther Hofmans, technisch directeur bij G. Beerschot. “We konden niet naast de resultaten kijken. Die waren de laatste tijd te slecht. 3 op 30 en geen Play-off I, dat heeft de doorslag gegeven. Daarom hebben we er nu al voor gekozen om duidelijkheid te verschaffen. Zo kan iedereen zich tot 30 juni op de play-offs toeleggen.”

Toen Jos Daerden in augustus Aimé Antheunis opvolgde bij de Antwepenaren, zette hij meteen een schitterende reeks neer. Het bestuur van Germinal Beerschot was toen vol lof over zijn nieuwe coach. “En nu ben ik ook nog vol lof over hem”, meent Hofmans.

“Hij is een goeie trainer, een vakman, al wat je wil. Maar als het op het veld tegenvalt, telt dat allemaal niet. En je weet hoe dat gaat op het Kiel: de druk wordt groot, iedereen begint te morren. Vandaar onze beslissing”, aldus Gunther Hofmans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties