Adrie Koster verlengt contract met twee jaar

Adrie Koster verlengt contract met twee jaar
Foto: © SC

Club Brugge heeft het contract van Adrie Koster met twee jaar verlengd. De Nederlander is nu aan Club verbonden tot de zomer van 2012.

De 55-jarige Koster volgde dit jaar Jacky Mathijssen op en behaalde meer dan behoorlijke resultaten. Hij zette Club weer op de rails na een paar desastreuze seizoenen. Nadat eerst reeds de optie voor één seizoen extra was gelicht, lieten beide partijen verstaan dat ze wel langer met elkaar wilden samenwerken. Donderdag mocht Koster dan zijn krabbel zetten onder een nieuwe overeenkomst.

"Zijn aanpak, keuzes en stijl hebben gewerkt bij Club. Hijzelf vindt het werkklimaat ook gunstig. De resultaten betekenen voor ons niet alles. Daarom willen we doorgaan", zegt een opgetogen Club-voorzitter Pol Jonckheere.

Koster zelf is een tevreden man. "Nu ga ik kijken hoe ik de ploeg stukje bij beetje sterker kan maken", aldus de Nederlander. "Als Club Brugge zijnde mag je immers niet tevreden zijn met de tweede of derde plaats." Over versterkingen wil hij nog niet veel kwijt. "We zullen zien wat nodig is en financieel haalbaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties