Stijnen: "We leken wel zonder vertrouwen te spelen"

Ward Callens
| 4 reacties
Stijnen: "We leken wel zonder vertrouwen te spelen"
Foto: © SC

Na de ruime 3-0 zege van Club Brugge tegen KV Kortrijk, was Stijn Stijnen erg kritisch voor zijn eigen team. “Het leek wel alsof we zonder vertrouwen aan het spelen waren”, vertelt de doelman.

“Ik trap allicht een open deur in als ik stel dat we in de eerste helft goed wegkomen”, vertelt Stijn Stijnen op de website van Club Brugge. “Onze eerste 45 minuten lagen nog in de lijn van onze wedstrijd op Sint-Truiden. Het leek wel alsof we zonder vertrouwen aan het spelen waren.”

“Na de rode kaart van Brecht Capon kwamen we gelukkig vrij snel op voorsprong en dan zie je dat het vertrouwen er wel is”, vervolgt de doelman. “Maar nogmaals, in de eerste helft had ik het meeste werk op te knappen en in principe zou dat niet mogen. Uiteindelijk doen we een goede zaak want ik sta liever vijf dan twee punten voor op Gent.”

Club reist zaterdag naar Anderlecht, dat acht punten meer telt dan de West-Vlamingen. “Misschien liggen de kaarten na Anderlecht weer helemaal anders”, meent Stijnen. “Het wordt nu zaak om in Brussel iets te proberen halen. Maar als je hoort dat ze aan de rust reeds 0-3 voor staan, dan weet je dat zij in de vorm van hun leven verkeren. Maar in het voetbal kan het soms vlug veranderen. We moeten positief blijven denken”, aldus Stijnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties