Proto: "Stijnen zei me dat Anderlecht de nieuwe kampioen is"

Proto: "Stijnen zei me dat Anderlecht de nieuwe kampioen is"
Foto: © SC

Silvio Proto was net zoals iedereen bij Anderlecht niet tevreden met het eindresultaat, maar hij kon het gelijkspel wel nog relativeren.

"Dit is niet dramatisch", vertelde Proto de pers. "Tot de 2-1 spelen we eigenlijk de perfecte match. Spijtig genoeg valt de 2-1 veel te vlug na de 2-0. Die bal? Echt een rare curve dat die maakt. Eerst ging hij naar rechts en op het laatste moment draaide hij nog naar links. Bon, in de tweede helft hebben we te veel duels verloren en dat heeft ons de nek omgedaan. We hebben ook niet geprofiteerd van het feit dat Brugge na de rust met drie achteraan speelde."

Proto keek ook al vooruit naar de volgende matchen. "Ik hoop dat Gent wint en zo de druk op Club Brugge hoog houden, dan gaat het niet enkel tussen ons en de West-Vlamingen. Zo moeten ze tegelijk naar boven en naar beneden kijken."

Proto en Stijn Stijnen zijn de twee meest besproken spelers van deze competitie. "Een duel in een duel? Nee, dat is het zeker niet", ontkent Proto. "Weet je, Stijnen is na de match bij mij gekomen om me te zeggen dat Anderlecht de nieuwe kampioen is. En ik hoop dat hij gelijk heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties