Wenger hoopt dat Song snel herstelt

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Wenger hoopt dat Song snel herstelt
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat Arsène Wenger, de manager van Arsenal, morgenavond een beroep zal kunnen doen op de Kameroener Alexandre Song (foto). De verdediger lijkt toch tijdig te herstellen van een liesblessure.

Alexandre Song liep die liesblessure op afgelopen weekend in de thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. Arsène Wenger wilde niet rekenen op Sol Campbell in het centrum van de verdediging en de Fransman William Gallas is sowieso voor langere tijd uitgeschakeld.

Arsenal moet het momenteel sowieso zonder een aantal belangrijke spelers stellen. "Het is een probleem dat we niet al te veel spelers meer over hebben. Zo zijn Cesc Fabregas, Andrei Arshavin en Robin Van Persie ook nog geblesseerd. Tegen Wolves moesten we ook nog Gaël Clichy, Samir Nasri, Abou Diaby en Nicklas Bendtner laten rusten. Dat zijn in totaal acht spelers. Kan je dat geloven?", vraag Wenger zich af.

Mocht Song in laatste instantie toch nog moeten afhaken voor het duel in Camp Nou, dan zal hij Campbell toch moeten opstellen. "Het zal ervan afhangen hoe hij zich voelt. Het veld is ginds enorm groot. We zullen moeten zien hoe Campbell is hersteld van de partij tegen Wolves", aldus Wenger over plan B.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties