Vechtpartij Thijs - Grondin op training

Kristof Blomme
| 29 reacties
Vechtpartij Thijs - Grondin op training
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagochtend was het hommeles op training van AA Gent. Christophe Grondin gaf ploegmaat Bernd Thijs een vuistslag en die ging KO. Thijs diende een klacht in tegen zijn ploegmaat.

Bernd Thijs speelde tegen Club Brugge met een opvallende pleister op de kaak. In Het Laatste Nieuws getuigen een aantal spelers anoniem over wat er precies gebeurde zaterdagochtend op training. "Beide spelers gingen in duel, niets speciaals. Ze riepen wat en Bernd stapte weg. Plots haalde Christophe Grondin uit en sloeg hem langs achter met de vuist in het gezicht. Het gezicht van Bernd hing vol bloed en hij is zelfs even het bewustzijn verloren. Dan is Kenny Thompson op Grondin gevlogen, die moesten ze tegenhouden."

Bernd Thijs zelf wou niet reageren op het voorval, maar het Gentse parket bevestigde dat er een klacht neergelegd was. "We starten een onderzoek en zullen getuigen ondervragen om een beeld te krijgen van wat er gebeurde." Het is nog niet bekend of ook Gent een straf in gedachten heeft voor beide kemphanen. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties