Vanden Stock wil niet te vroeg victorie kraaien

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Vanden Stock wil niet te vroeg victorie kraaien
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht kan zondag op het veld van aartsrivaal Club Brugge zijn dertigste landstitel pakken. Roger Vanden Stock (foto), de voorzitter van de competitieleider, wil nog niet te snel zeggen dat het binnen is.

Roger Vanden Stock legt de nodige voorzichtigheid aan de dag als het gaat over het mogelijk binnenhalen van het kampioenschap komende zondag in het Jan Breydelstadion. De voorzitter wil nog niet te euforisch doen.

"Laat ons niet te vroeg vieren. We moeten ons hoeden voor euforie. Dat is pas op zijn plaats als de titel mathematisch binnen is", aldus de Anderlecht-preses in HLN. Anderlecht denkt dus best eens aan het seizoen 1999-2000 toen het kon kampioen worden op het veld van Westerlo, maar het daar met 5-0 een pak voor de broek kreeg.

Toch zijn ze zich bij Anderlecht al aan het voorbereiden op het titelfeest. "We gaan er alles aan doen om de fans die geen ticket hebben voor de match de partij te laten volgen op een groot scherm. We zijn nu aan het onderhandelen met de politie", aldus perschef David Steegen. (AN)

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties