Adebayor moet zich gedragen

Kristof Blomme
| 1 reacties
Adebayor moet zich gedragen
Foto: © SC

Komend weekend spelen Manchester City en Arsenal tegen elkaar. Zowel Arsenal-speler Kolo Touré als manager Mancini vragen Emmanuel Adebayor om zich dit keer te gedragen.

Zaterdag ontmoeten Arsenal en Manchester City elkaar in The Emirates Stadium. Het wordt het tweede weerzien van Emmanuel Adebayor met zijn ex-club. De Togolees verkaste afgelopen zomer immers van Arsenal naar City.

Tijdens de vorige confrontatie, die door Manchester City met 4-2 werd gewonnen, liep één en ander uit de hand. Toen Adebayor scoorde liep hij het volledige veld over om de supporters van Arsenal te provoceren. Bovendien liep ex-ploegmaat van Persie een hoofdwonde op nadat hij onzacht in contact kwam met de schoen van Adebayor.

Kolo Touré, ex-ploegmaat en vriend van Adebayor, praatte met de spits over de wedstrijd. “We weten dat het een verkeerde reactie was van Emmanuel, als vriend heb ik hem dat ook verteld. Ik heb hem gezegd dat hij kalm moet blijven en niet moet provoceren.”

Roberto Mancini was op dat moment nog niet aan de slag bij City, maar hij zag de match wel op TV. “Ik weet niet wat er gebeurde, maar hij nam een verkeerde beslissing. Zaterdag moet hij zich enkel concentreren op Manchester City, want we zullen hem nodig hebben. Als hij opnieuw scoort zal ik tevreden zijn, maar het is belangrijk dat we geen situaties krijgen zoals in de heenmatch.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties