Interview Wahed: "Titel voor overleden vader"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Wahed: "Titel voor overleden vader"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mohamed Abdel Wahed onderstreepte zondag nogmaals zijn waarde voor Lierse. De Egyptische middenvelder zette met een lage schuiver de Pallieters op weg naar de titel in tweede klasse.

De 29-jarige Wahed werd in 2008 naar Lierse gehaald. De Egyptische middenvelder toonde zich al meermaals succesvol vanop afstand en haalde tegen Waasland opnieuw zijn kanon boven. Met een goed geplaatst schot in de rechterbenedenhoek liet hij het Lisp een eerste keer ontploffen.

Keepers verrassen

“Ik voelde voor de match dat ik zou scoren”, zegtWahed. “Tegen Waasland had ik al drie keer de weg naar de netten gevonden. Die ploeg ligt me wel. Het is ongetwijfeld de belangrijkste goal uit mijn carrière. Hopelijk kan ik in eerste klasse de doelmannen ook verrassen.”

Wahed droeg de titel op aan het traditionele waslijstje: alle spelers die zich 100 procent hebben gegeven, Maged Samy die alles voor de club gedaan heeft, de supporters en God. Eén persoon kreeg echter extra aandacht, zijn overleden vader.

“Ik wil deze titel aan mijn vader opdragen”, aldus Wahed. “Jammer genoeg is hij in januari overleden. Hij had mij zo graag in eerste klasse zien spelen. Op dit moment zou hij ongelooflijk trots zijn op mijn prestatie.”

Trouw

Wahed wil graag in Lierse blijven. “Ik lig nog één jaar onder contract, maar ik voel me hier goed en wil graag bij deze ploeg blijven. We moeten ambitieus naar eerste klasse gaan. De prestatie van STVV werkt motiverend. Al hebben we nog wel drie, vier goede spelers nodig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties