Allijns: “Ik wil Leekens en Lambrecht horen”

Kristof Blomme
| 9 reacties
Allijns: “Ik wil Leekens en Lambrecht horen”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans dat Georges Leekens komend seizoen nog trainer van KV Kortrijk is, is bijzonder klein. Ook Joseph Allijns, voorzitter van de West-Vlaamse club voelt de bui intussen hangen.

De voorbije dagen waren er onderhandelingen tussen Georges Leekens en de Belgische Voetbalbond met betrekking tot de vacature van bondscoach. Leekens wou echter een duobaan, wat voor de Bond uitgesloten was. Het is Joseph Allijns, voorzitter van Kortrijk, via een bron binnen de Bond ter ore gekomen dat het niet zou gaan om een duobaan als trainer van Kortrijk, maar wel van Lokeren.

“De voorbije weken reageerde ik rustig op de geruchten, want Georges Leekens heeft een contract bij Kortrijk. Als hij dat wil beëindigen moet hij met ons spreken”, aldus een geïrriteerde voorzitter. En hij gaat nog verder: “Als hij naar Lokeren zou gaan, zonder ons te contacteren, dan pleegt hij contractbreuk. Dat zou me verwonderen gezien het succes en onze goeie relatie.”

Ook collega-voorzitter Lambrecht krijgt een sneer. “Ik denk dat de bal nu in het kamp van meneer Lambrecht ligt. Als hij onze trainer wil dat hij de telefoon neemt en met mij spreekt. Ik wil dit niet via derden vernemen, maar via de betrokkenen zelf. Ik moet de keuze van Leekens respecteren, maar het minste wat ik vraag is dat ze ons iets zeggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties