Anthuenis ontkent alle betrokkenheid in 'omkoopzaak'

Mathias Dumarey
| 21 reacties
Anthuenis ontkent alle betrokkenheid in 'omkoopzaak'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aimé Anthuenis (foto) heeft vandaag nog gereageerd op het bericht als zou hij betrokken zijn in een 'omkoopzaak'. De Lierse-trainer zou een document in zijn bezit hebben dat hem volledig vrijpleit.

Vandaag kon u hier op Voetbalkrant.com al lezen dat Aimé Anthuenis volgens Sport/Voetbalmagazine mogelijk betrokken zou zijn in een omkoopzaak. Op een persconferentie deze middag heeft de coach van Lierse SK alle betrokkenheid ontkent. "Ik heb enkel contact gehad met Staf Blanckaert in verband met een transfer van een speler. Ik heb een document van het parket op zak waarin staat dat ik niets met de omkoopzaak te maken heb", aldus Anthuenis die het document ook toonde maar om juridische redenen mocht het niet gefilmd worden.

Anthuenis was 'not amused' met de aantijgingen. "Ik ben verrast, want ben helemaal niet betrokken in deze zaak. Ik werd genoemd in het dossier, maar meer ook niet. Je kunt het vergelijken als dat ik een getuige was bij een ongeluk. Het klopt wel dat ik Blanckaert een tijdje geleden sprak, maar dat was telefonisch en het ging enkel om een mogelijke transfer van Norman Sylla die als mogelijke aanwinst kon dienen in de spits", aldus Anthuenis die het vertrouwen blijft behouden van Lierse.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties