Dequevy: "Laatste vakantie al 2 jaar geleden"

Bram Coenen
| 2 reacties
Dequevy: "Laatste vakantie al 2 jaar geleden"
Foto: © SC

Nu de competitie in tweede klasse er bijna opzit, mag ook Roeselare weer in actie komen. Op zondag 9 mei begint het aan de eindronde met tweedeklassers.

Van 21 maart is het al geleden dat Roeselare nog eens in actie kwam. Maar op zondag 9 mei is het dus weer zover. Roeselare mag zich dan in de eindronde gaan meten met tweedeklassers KVSK United, Bergen en Eupen om het laatste plaatsje in eerste klasse te bemachtigen.

Wat deden de spelers zoal om die lange periode te overbruggen? "Ik ben enkele dagen naar Euro-Disney in Parijs geweest", vertelt Joeri Dequevy aan VRT. "Mijn laatste vakantie dateert al van 2 jaar geleden. Want vorig jaar speelden we ook de eindronde en hebben we 5 dagen vakantie gehad."

Roeselare besteedde de vrije tijd onder andere aan trainingen geven voor een sociaal project. Verder werd er gewoon doorgetraind. Coach Dennis Van Wijk daarover: "Het probleem is dat je traint voor niks, alleen voor wat oefenwedstrijdjes. We hebben er zo twee gespeeld, maar dat is toch wat anders dan spelen voor stijgen of dalen."

Maandag vindt de loting plaats voor de eindronde. Die telt 6 speeldagen, de laatste vindt plaats op donderdag 27 mei.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties