Nilis: "Degryse technisch directeur, Scifo en Preud'homme trainers"

Nilis: "Degryse technisch directeur, Scifo en Preud'homme trainers"
Foto: © SC

Vorige week werd gemeld dat Luc Nilis zijn ontslag kreeg bij PSV. De Belgische spitstentrainer van de Eindhovenaars zegt echter dat hij binnenkort een nieuw contract tekent.

"Het gaat om een puur administratieve maatregel", aldus Nilis in HBvL. "Financieel directeur Jan Reker heeft de club verlaten. Volgende week wordt zijn opvolger Marcel Brands voorgesteld. Daarna zal ik een nieuw contract kunnen tekenen. Ik heb Dzsudzsak naar PSV gebracht en die is hier helemaal ontbolsterd. We gaan hem moeilijk kunnen houden."

Nilis laat zich ook uit over de situatie bij de Rode Duivels. Hij kende Dick Advocaat bij PSV. "Ik heb hem leren kennen als een goede trainer en een man van zijn woord", zegt hij. "Dat hij alleen voor het geld vertrokken is, geloof ik niet. Er zullen wel andere dingen gespeeld hebben."

"Het is tijd vor iets nieuws. De Rode Duivels moeten niet langer geleid worden door één trainer, maar door een team. Degryse als technisch directeur en Preud'homme en Scifo als trainers. Zeg nu zelf: daar zit toch muziek in?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties