Hyland: "Club bevoordeeld omdat het topploeg is"

Nico Wieme
| 15 reacties
Hyland: "Club bevoordeeld omdat het topploeg is"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het slot van de partij tussen Club Brugge en Zulte Waregem eiste Khaleem Hyland nog een hoofdrol op. De bezoeker plantte zijn elleboog in het gezicht van Vadis Odjidja en die ging als een bezetene achter zijn belager aan. Hyland kreeg zijn tweede geel.

Op het moment dat de partij een stille dood stierf, vonden Khaleem Hyland en Vadis Odjidja het nodig om het vuur wat aan te wakkeren. Ref Tim Pots kreeg het brandje niet meteen geblust en bestrafte uiteindelijk beide kemphanen met geel, voor de bezoeker zijn tweede karton waardoor hij voortijdig mocht gaan douchen.

Na afloop van de partij was de ZW-speler zich van geen kwaad bewust. “Waarom kreeg ik geel? Ik zou het echt niet weten. Ik wou Vadis echt niet raken. De match ging ook door. De Clubspeler kwam achter mij aan gelopen en gaf mij een duw in de rug.”

Hyland had het duidelijk niet begrepen op de leiding van Pots. “Hij floot alles tegen ons. Alles gebeurde in het voordeel van de thuisploeg. Is het misschien omdat zij een grotere club zijn? Nu mis ik de match tegen de buren van Kortrijk.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties