Leekens: "Wilmots de trainer, ik de coach"

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Leekens: "Wilmots de trainer, ik de coach"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Georges Leekens en Marc Wilmots zullen samen een tandem vormen aan het hoofd van de nationale ploeg. Beiden hadden een eerste gesprek over de samenwerking en dat met goed gevolg.

Georges Leekens en Marc Wilmots hadden afgesproken op een geheime plek zodat ze in alle rust konden praten. "We gaan uiteraard samen door bij de Rode Duivels. Daar heeft nooit twijfel over bestaan. En meer: er zal geen hiërarchie bestaan tussen ons. Ik zal het dus nooit hebben over een T1 of T2. Hij is de trainer en ik ben de coach", lacht Leekens in Gazette des Sports.

"Het gesprek was heel interessant en we zullen complementair zijn. Marc heeft dezelfde ideeën als ik en hij is ook zeer positief ingesteld. Wij delen de passie! We weten wat er ons te wachten staat en hoe we het zullen aanpakken. Voor de selectie tegen Bulgarije ga ik nog eens bellen met Marc", gaat Leekens verder.

Leekens heeft maandag ook nog een gesprek met de Nederlander Bert van Lingen. "Ik ken hem niet zo goed, maar ik reken ook op hem. Keeperstrainer Hans Galjé ken ik wel zeer goed en ook met hem wil ik graag samenwerken", besluit de nieuwe bondscoach. (AN)

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties