Van Buyten viert titel

Philippe Crols
| 1 reacties
Van Buyten viert titel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat eigenlijk na de voorlaatste speeldag al zeker was, werd afgelopen zaterdag helemaal een feit. Bayern München volgt Wolfsburg op als kampioen van Duitsland. Daniël Van Buyten en co. wonnen op het veld van Hertha BSC.

De titel kon Bayern niet meer ontglippen. De Rekordmeister moest al met gigantische cijfers verliezen bij het reeds veroordeelde Hertha om nog in de problemen te komen. Zo ver kwam het uiteraard niet, het werd 1-3. Daniël Van Buyten (foto) speelde heel de match in de hoofdstad en mocht na afloop proberen om trainer Louis van Gaal een bierdouche te bezorgen. Bayern kan de treble nog winnen, want het speelt nog de Duitse bekerfinale en de finale van de Champions League. Voor onze landgenoot was het de tweede titel uit zijn carrière. Ook in 2008 pakte hij met Bayern de landskroon.

Filip Daems en Logan Bailly hebben Borussia Mönchengladbach geparkeerd op een dertiende plaats. Op de slotspeeldag hielden ze Leverkusen in bedwang. Het werd 1-1. Beide Belgen stonden van de eerste tot de laatste minuut op de mat.

Een plaats hoger dan Gladbach staat Köln van Manasseh Ishiaku. De ex-Bruggeling zat niet in de kern en zijn team verloor met het kleinste verschil bij Nürnberg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties