Ook belangrijke dagen voor broer Stijn Stijnen

Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Ook belangrijke dagen voor broer Stijn Stijnen
Foto: © SC

Terwijl Stijn Stijnen het verhoor in de zaak De Witte afwacht, staat zijn broer Steven Stijnen eveneens voor belangrijke dagen.

Steven Stijnen (32) speelt met zijn Limburgse club Eendracht Stevoort de dalerseindronde om het behoud in derde provinciale veilig te stellen. "Uiteindelijk zal er slechts één van de vier clubs degraderen", zegt Steven Stijnen in HBvL.

"Moest het donderdag tegen Bolderberg niet lukken, dan krijgen we nog een herkansing. Als het daarna nog niet lukt, tja, dan verdien je het behoud niet. Maar Stevoort verdient het behoud wel. Het is een club van hardwerkende mensen."

"Volgend seizoen word ik hulpcoach van Stevoort, dus mogelijk zijn het mijn laatste wedstrijden als speler. Maar je kan dat nooit op voorhand zeggen. Je weet hoe dat gaat, ineens hebben ze een speler te kort bij de invallers en dan doe je weer mee."

"Vorige week heb ik met de junioren van Stevoort de titel gepakt. We hebben een leuke groep en het is tof om die jongeren iets bij te leren. Nu wachten mij nog spannende dagen: eerste de eindronde, op 13 juni kom ik op met de verkiezingen en daarna stap ik in het huwelijksbootje met mijn vriendin."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties