Berbatov wil afscheid nemen van Bulgaarse ploeg

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Berbatov wil afscheid nemen van Bulgaarse ploeg
Foto: © SC

Dimitar Berbatov (foto) doet volgende week mogelijk niet mee met Bulgarije tegen de Rode Duivels. De spits van Manchester United wil kappen met de nationale ploeg om zich meer op het clubvoetbal te kunnen concentreren.

Dimitar Berbatov wil zich op Manchester United concentreren en hoopt dat de mededeling dat hij wil kappen met de nationale ploeg sir Alex Ferguson kan overtuigen om hem op Old Trafford te houden.

In Engeland gonst het van de geruchten dat Manchester zich wil ontdoen van de Bulgaarse aanvaller. Voorts kreeg de aanvaller in het shirt van de Bulgaarse nationale ploeg ook vaak kritiek en hij zou de weg willen vrijmaken voor een nieuwe jongere generatie. Berbatov speelde 75 wedstrijden voor Bulgarije en scoorde daarin maar liefst 48 doelpunten.

Berbatov is dus nog niet zeker over waar zijn toekomst zal liggen. Hij maakte nog maar eens een matig seizoen door in het shirt van Manchester United. In de Engelse competitie en de Champions League scoorde hij samen maar twaalf keer, te weinig voor zijn doen. De kans bestaat ook dat de Bulgaar terugkeert naar de Bundesliga. In het begin van zijn carrière speelde hij al vijf seizoenen voor Bayer Leverkusen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties