Jonckheere: "Wij laten het hoofd niet hangen"

Kristof Blomme
| 32 reacties
Jonckheere: "Wij laten het hoofd niet hangen"
Foto: © SC

Op de website van Club Brugge richt voorzitter Pol Jonckheere een woord tot de supporters. Hij klinkt opnieuw strijdvaardig voor volgend seizoen.

Club Brugge kreeg aan het einde van het seizoen een mokerslag van formaat. Het ging met 6-2 onderuit bij AA Gent en miste zo de tweede plaats en de daaraan verbonden voorronde van de Champions League. Ook voorzitter Pol Jonckheere beseft dat ploeg het in die wedstrijd volledig liet afweten. "Onze ploeg toonde te weinig strijdlust. Het knokken tot de laatste snik, wat zo eigen is aan Club Brugge, was compleet zoek."

Toch wou de voorzitter ook het positieve van het afgelopen seizoen nog eens benadrukken. "De voorbije tien maanden bracht Club met momenten sprankelend voetbal. We speelden een sterk Europees seizoen en tot de play-offs hadden we ook in de competitie nog alles in handen. De play-offs waren er echter teveel aan."

Voor komend seizoen is Jonckheere strijdlustig. "We laten het hoofd niet hangen. Er zijn voldoende redenen om positief naar de toekomst te kijken. Onze sportieve ambities liggen hoog en onze doelstellingen blijven onaangetast", luidt het nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties