Nieuwe sponsor voor Germinal Beerschot

Manuel Gonzalez
| 92 reacties
Nieuwe sponsor voor Germinal Beerschot
Foto: © SC

Germinal Beerschot gaat vanaf het seizoen 2010–2011 een belangrijk partnership aan met Korean Motor Company, de importeur van het Zuid-Koreaanse automerk Hyundai.

Deze sponsorovereenkomst gaat van start  bij het begin van het seizoen 2010-2011 en  biedt Germinal Beerschot de mogelijkheid om verder te groeien.

Olivier Sermeus, Managing Director van Hyundai Belux, vindt deze samenwerking een logische stap; “Hyundai is al geruime tijd main-partner van het FIFA WK en EK, en dat zal nog minstens tot 2014 het geval zijn. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we onze naam verbinden aan een belangrijke eersteklasseclub in de Belgische competitie."
 
"Ik ben ervan overtuigd dat Germinal Beerschot, net als Hyundai overigens, heel veel potentieel heeft en we hebben als nieuwe partner dan ook het volste vertrouwen in de sportieve resultaten van de club. Het is meer dan een louter symbolische eer om samen met de komst van een nieuwe trainer, als nieuwe exclusieve auto-sponsor een frisse start te nemen met Germinal Beerschot.”
 
Het logo van Hyundai zal vanaf de eerste oefenwedstrijd, op 26 juni in Londerzeel,  trots op de mouwen van de shirts te zien zijn.
 
Hyundai stelt vanaf 1 juli niet minder dan 30 wagens ter beschikking aan de club, de spelers en het bestuur. Het merendeel daarvan zullen van het nieuwe type IX35 zijn, de nieuwe trendy SUV van het merk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties