Ook Spaanse interesse voor Boussoufa

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
Ook Spaanse interesse voor Boussoufa
Foto: © SC

Het lijstje geïnteresseerde clubs in Mbark Boussoufa wordt met de dag groter. Na Leverkusen, Twente en Aston Villa tonen ook Hamburg en een niet nader genoemde Spaanse club interesse.

Anderlecht vraagt 10 miljoen euro voor de Marokkaanse middenvelder, maar voorlopig wil geen enkele club die som op tafel leggen.

De belangrijkste kandidaat lijkt Aston Villa. De Engelse club ziet na het WK mogelijk middenvelder James Milner voor 35 miljoen euro naar Manchester City vertrekken en beschikt dan over voldoende liquide middelen om Boussoufa weg te kapen.

De kleine prins van het Astridpark zinspeelt ook op een transfer. “Mbark staat inderdaad open voor een mogelijke nieuwe sportieve uitdaging”, zegt Rachid El Ghazali, de makelaar van de Nederlandse Marokkaan, in HNB. “Hij is ambitieus en kan beter dan wat hij hier heeft laten zien.”

“Tegen Chelsea of Bayern spelen is wat anders dan tegen Lokeren. Maar Mbark heeft het nog altijd naar zijn zin bij Anderlecht. Een transfer kan alleen als alle partijen er beter van worden. Hij hoeft niet weg om gelukkig te zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties