Blatter: "Dit wordt een prachtig WK"

Bram Coenen
| 13 reacties
Blatter: "Dit wordt een prachtig WK"
Foto: © SC

FIFA-baas Sepp Blatter kan amper wachten op de start van het WK. De Zwitser is er zeker van dat het een prachtig WK wordt.

Blatter sprak vandaag de media toe in de marge van een vergadering van het Uitvoerend Comité van de FIFA. "'Dit wordt een prachtige wereldbeker. We kijken allemaal met ongeduld uit naar de aftrap. Overal voel je dat dit een heel speciaal WK is, het eerste op het Afrikaanse continent! Men wil hier bewijzen dat het Afrikaanse continent en Zuid-Afrika in staat zijn om dergelijk evenement in goede banen te leiden", verklaarde de FIFA-preses.

De Zwitser deed ook nog een opmerkelijke oproep naar de media toe: "We hebben heel wat obstakels te overwinnen maar ik vraag jullie een open geest te hebben. Jullie moeten begrijpen dat men hier een andere manier van werken gewoon is. Besef dat jullie in Afrika zijn, ook al is Zuid-Afrika misschien het best georganiseerde land van het continent. Wees kritisch, dat is jullie plicht, maar sta er ook voor open dat hier iets speciaals leeft", aldus nog de FIFA-voorzitter.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties