Coosemans: "Het gaat razendsnel"

Kristof Blomme
| 8 reacties
Coosemans: "Het gaat razendsnel"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Colin Coosemans traint vanaf komend seizoen voltijds mee met de A-kern van Club Brugge en wordt er derde doelman. De 17-jarige goalie was amper één seizoen actief bij de beloften.

Vorige zomer werd Colin Coosemans overgeheveld naar de beloften van blauw-zwart. Daar deed de jonge doelman het uitstekend. Nu vervangt hij Yves Lenaerts in de A-kern als derde doelman. Het laatste jaar is de carrière van Coosemans in een stroomversnelling gekomen. "Vanaf de eerste dag bij de beloften wou ik zoveel mogelijk stappen vooruit zetten. Dankzij keeperstrainer Loose slaagde ik daar ook in. Bovendien trainde ik 10 weken met de A-kern mee na de blessure van De Vlieger, dat leverde een bonus op. Het gaat razendsnel vooruit, maar er zijn enkel voordelen aan verbonden. Ik blijf wel met de voeten op de grond."

Coosemans kreeg nog geen profcontract aangeboden bij Club, maar dat vindt hij niet erg. "Daar ben ik nog geen moment mee bezig geweest. Ik hoor het wel als het zover komt. Luc Devroe heeft momenteel zijn handen meer dan vol met vers bloed binnen te halen denk ik. Vanaf 21 juni moet ik ogen en oren opendoen, dat heeft voorrang."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties